Section
Drop element here

MAAK JE EIGEN
MUIZENHUIS

Door zelf aan de slag te gaan met het bouwen van een muizenhuis leer je de wereld van Sam, Julia en hun buren nog beter kennen. Tijdens het bouwen kan je putten uit je eigen fantasie en je eigen huis vormgeven zoals je zelf wil. Hoe je dat doet? Begin jouw avontuur met het Muizenhuis speelhuis. Voeg meubels, behang, accessoires en originele mini’s toe. Zo heb je binnen de kortste keren een echt eigen muizenhuis, waar je eindeloos mee kan spelen.

HET SPEELHUIS

Het maken van je eigen Muizenhuis begint met ons speelhuis van karton. Het bestaat uit vier opgevouwen kartonnen kamers, aan alle kanten bedrukt met Muizenhuis behang en vloertjes. Je kan ze neerzetten en opstapelen zoals je zelf leuk vindt. Plak ze vast met de handige plakstrips en er staat een echt Muizenhuis. De kamers van het speelhuis zijn precies in verhouding met de meubels uit de Muizenhuis bouwpakketten.

KAMERS BOUWEN

Met het speelhuis maak je in een handomdraai een prachtig Muizenhuis. In de video laten we zien hoe je het speelhuis in elkaar zet. Zo weet je zeker dat je het op de juiste manier doet en je speelhuis nog langer mee gaat! 

KAMERS BOUWEN

Met het speelhuis maak je in een handomdraai een prachtig Muizenhuis. In de video laten we zien hoe je het speelhuis in elkaar zet. Zo weet je zeker dat je het op de juiste manier doet en je speelhuis nog langer mee gaat! 

JOUW KAMERS INRICHTEN

In jouw Muizenhuis mag je zelf verzinnen hoe de kamers eruit zien. Om je te helpen zijn er meubelkits, die per kamer een bouwpakket voor basismeubels bevatten. Zet ze in elkaar en laat je fantasie er op los. Wil je een ruimte uit het Muizenhuis namaken of liever zelf iets verzinnen? De basis is er, jij kan er eindeloos op voortborduren.

woonkamer

In dit huis ben jij de baas! De meubels zijn de basis. Als je de kast, de bank, de salontafel, de bijzettafel, de fauteuil en de boekenplanken van de meubelkit in elkaar hebt gezet, kun je ze daarna precies zo beschilderen als jij wil. Zin in sterren, bloemetjes, streepjes, zuurstokroze of gifkikkergroen? Het kan straks allemaal.
In het filmpje zie je hoe je alles in elkaar zet.

EEN KAMER VOL SPULLETJES

Als jouw huis ingericht is zoals jij dat wil, kan je daarna uitpakken! Alle miniatuur spulletjes die je ziet in de boeken van het Muizenhuis zijn gemaakt op schaal. Om je een handje te helpen zijn er knipvellen, waarmee je de voorraadkast en de buffetkast kan vullen. Tegels, borden, pakjes rijst, cornflakes en kattenvoer: je kan het zo gek nog niet verzinnen, of binnenkort staat het in jouw muizenhuis.

 WOONKAMER EN SLAAPKAMER

Je kamers inrichten op de Muizenhuis manier? Met de knipvellen voor de woonkamer en de slaapkamer maak je miniatuurspulletjes met een Muizenhuis look. Van schilderijen tot kranten en gouden boekjes, met deze uitgeknipte schatten verrijk jij je eigen muizenhuis meteen.

bekijk het product

Mini's

Deze mini's hebben precies de goede maat voor het Muizenhuis speelhuis. De mooie materialen zorgen ervoor dat de mini’s er super realistisch uitzien in jouw Muizenhuis.
Verzamel ze allemaal!

ANDERE MUIZENHUIS MATERIALEN

De spulletjes in het originele Muizenhuis zijn vaak gemaakt van restmaterialen en gevonden schatten. Toch zijn er wat basismaterialen waar de echte muizenhuisbouwer niet zonder kan. Kan jij een geheimpje bewaren? Dit zijn de materialen die we zelf gebruiken!

KNUTSELEN MET IJSCOSTOKJES

Met ijscostokjes kan je jouw muizenhuis nog gedetailleerder inrichten. Maak een houten vloer, lambrisering, boekenplanken en extra meubels van deze handige houten stokjes. Natuurlijk kan je ze ook schilderen in de kleur die je hebben wil.

bekijk het product