Gratis verzending vanaf €50, anders €4,95 | Vóór 22:00 besteld: dezelfde dag verzonden | Bestel direct bij de makers!

KLEURPLATEN

Kan je geen genoeg krijgen van de verhalen van Sam en Julia? Gelukkig houden Sam en Julia je ook buiten de boeken bezig. De Mega XL kleurplaat is een leuke activiteit voor het hele gezin en ben je wel even zoet mee! Download ook de gratis kleurplaten van Sam en Julia. Altijd handig om bij je te hebben.

MEGA XL KLEURPLAAT

Vouw de Mega Muizenhuis kleurplaat uit en kleur hem in. Helemaal uitgevouwen is deze grote xl kleurplaat ongeveer 85 cm breed en 112 cm hoog. Zo groot als een kind van ongeveer 6 jaar! Het hele Muizenhuis is levensgroot afgebeeld. Kleur de meubels, kamers en muizen in. Een leuke activiteit voor het hele gezin! Inclusief een boekje met spelletjes, knipvellen en een cursus muizen tekenen.

Geschikt vanaf 6 jaar | Inhoud: Boekje met XL Kleurplaat | Afmetingen kleurplaat: 80 x 114 cm | Afmetingen boekje: A4 | Uitgever: Rubinstein BV

GRATIS DOWNLOADS

Deze kleurplaten zijn altijd leuk om bij de hand te hebben. Voor thuis, onderweg, op vakantie of bij opa en oma. Kleur ze in met potloden, stiften of met vingerverf. Zo zet je op een laagdrempelige manier je eerste creatieve stappen met Het Muizenhuis.

MUSEUM

Sam en Julia gaan in het nieuwe boek Het museum ook kijken in de Egyptische zaal en ze zijn wel heel erg onder de indruk van de mummie... Geef jij de zaal weer kleur? 

 download

MEGA XL KLEURPLAAT

Ga je mee op reis met het circus? Julia en haar moeder reizen een zomer mee met circus Roberti. Ze slapen in een woonwagen, en werken in de grote circustent, de kassawagen en de keukenwagen. Sam blijft thuis en logeert in de slaapkamer van Ella. Hij gaat ook op bezoek bij de pottenbakkerij en de voddenboer. Wil je ook mee?